Food Truck Limburg

Overheerlijke belegde broodjes van de lekkerste Food Truck uit Limburg!
Moekes is een retro foodtruck uit Limburg met als specialiteit de heerlijk belegde stokbroodjes. Ik ben begonnen met de foodtruck door mijn liefde voor eten en de gezelligheid die daar bij hoort! Vandaar ook de naam Moeke, alles volgens moeders recept en de uitstraling die daar bij hoort. Moekes gaat terug in de tijd met lekker en eenvoudig eten! Behalve stokbroodjes zijn er ook veel andere mogelijkheden zoals; soep, panini’s, tosti’s, kipsaté of varkensvlees op stok van de BBQ. Dit vlees komt van de lokale vleesboerderij.
Verder werk ik fulltime in de kinderopvang en ben daar naast met veel passie begonnen aan een nieuwe uitdaging. In 2015 kwam daar een oude caravan voorbij die precies paste bij mijn ideeën. Na de grote verbouwing was ik klaar voor mijn eerste evenement in mei 2016. Inmiddels heb ik met plezier veel gezellige evenementen en feestjes verzorgd.

Wil je Moekes boeken voor een feestje, bruiloft, communie, festival of andere gelegenheid? Neem dan gerust contact met mij op!

Foto gallery

Menu

Onderstaand vindt u de verschillende specialiteiten die Moekes aanbiedt. Mocht u opzoek zijn naar iets anders dan kunnen wij dit altijd in onderling overleg afstemmen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Stokbroodjes

Moekes stokbroodjes, warm of koud belegd.
Veel mogelijkheden en ze zijn om van te smullen!

Soepen

Een heerlijke maaltijdsoep of een heldere soep, vers gemaakt en volgens moeders recept!

BBQ

Al zin in een lekker kip sateetje of varkensvlees op stok?
Dit vlees komt van de lokale vleesboerderij!

Panini's & Tosti's

Moekes heeft ook een grill voor de lekkerste panini’s of tosti’s!

Neem nu contact met mij op!